Înregistrare
TAXE DE ÎNREGISTRARETAXA REDUSĂ
până la 04.05.2024
TAXA NORMALĂ
după 05.05.2024
Medici primari / specialiști Membru SRROM
200 Lei200 Lei
Medici primari / specialiști Non-Membru SRROM400 Lei500 Lei
Medic rezident / medic pensionar Membru SRROM100 Lei100 Lei
Medic rezident/medic pensionar Non-Membru SRROM200 Lei300 Lei
Fizician Medical Membru SRROM100 Lei100 Lei
Fizician Medical Non-Membru SRROM200 Lei300 Lei
Tehnician Membru SRROMAcces gratuit
înregistrare obligatorie
Acces gratuit
înregistrare obligatorie
Tehnician Non-Membru SRROM100 Lei200 Lei
Biolog/Chimist/Psiholog/Informatician Membru SRROM Acces gratuit
înregistrare obligatorie
Acces gratuit
înregistrare obligatorie
Biolog/Chimist/Psiholog/Informatician Non-Membru SRROM 100 lei200 lei

Modalitățile de plată sunt următoarele:

• on-line cu cardul
• transfer bancar

Taxa de participare la Congres include:

• participarea la prezentările științifice
• acces în zona expozițională
• materialele congresului (ecuson nominal, geantă/mapă, carte de program)
• participarea la pauzele de cafea și pauzele de prânz
• accesul la prezentări din cadrul evenimentului
• Certificatul de participare

Informații utile privind eliberarea certificatelor de participare

*În vederea obținerii creditelor EMC vor fi depuse documentele necesare la CMR, OAMGMAMR, OBBSCCR și alte instituții profesionale care realizează managementul activităților de educație medicală continuă (EMC).
*Certificatul de participare cu credite EMC va fi emis online doar participanților care sunt prezenți la eveniment și care întrunesc condițiile prevăzute în Decizia Consiliului Național al Colegiului Medicilor din România nr. 12 din 29 iunie 2018 publicată în Monitorul Oficial nr. 683 / 6 august 2018
*În vederea eliberării certificatului de participare cu credite EMC participanții vor trebui să completeze formularul de feedback în termen de cel mult 25 de zile de la încheierea evenimentului. După aceasta perioadă organizatorii vor trimite raportul și lista de participanți instituțiilor furnizoare de credite EMC. Completarea formularului de feedback va fi realizată în contul personal care poate fi accesat la acest link: https://online.medevents.ro/account/login
*După expirarea celor 25 de zile formularul de feedback nu va mai fi disponibil. După această dată NU se vor mai elibera certificate cu credite EMC.

Mențiuni:

*Membrii SRROM și FSRC sunt considerați participanții care au achitat cotizația de membru pentru anul 2024. În vederea înscrierii cu taxă redusă aceștia vor trebui să încarce în sistem odată cu înregistrarea dovada prin care să ateste acest statut.
*Studenții, medicii rezidenți și medicii pensionari vor trebui să încarce în sistem odată cu înregistrarea dovada prin care să ateste acest statut (carnet / adeverință/cupon)
*În cazul achitării prin transfer bancar vă rugăm să specificați: numărul facturii proforme, Numele și Prenumele persoanei pentru care este achitată taxa.
*Valoarea taxei de participare la eveniment este cea din momentul achitării, conform deadline–urilor din tabelul de mai sus.
*Pentru participanții care se înscriu și achită taxa de participare după data de 16.06.2024, mapa / geanta și materialele congresului vor fi acordate în limita disponibilității.

Anularea înregistrării/restituirea taxei achitate

Solicitările de anulare a înregistrării și de restituire a taxei de participare se vor trimite obligatoriu pe adresa oficială a congresului astro@medevents.ro
Politica privind anularea înregistrării și restituirea taxei de participare poate fi accesată la acest link: https://medevents.ro/ro/terms-and-conditions/

DESIGN YOUR TRAVEL SRL | str. Victor Babeş, nr. 3, biroul B, Cluj-Napoca, România | RO33853977, J12/3366/2014

Termeni si conditii